Swin spa medence

Egy ellenáramoltatós úszómedencével otthonában is elérhető válik az úszás és a wellness élménye. Egy swim spa medence mellett egyszerre sportolhat és lazíthat, kedve szerint. Nem okoz gondot az úszómedence és a masszázsmedence közötti választás, ha megismeri a Nordenstil kerti medence kínálatát.

A Nordensil munkatársai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a szaunák és a kerti medencék kivitelezése terén.

A kivitelezés esetükben nem csak a műszaki eszközök telepítésére vonatkozik, az egyedi tervezés mellett minden gondot levesznek a megbízóik válláról. Utánuk nincs szükség kőműves vagy festő szakemberekre, minden úgy hagynak a helyszínen, hogy az ügyfeleiknek már csak egyetlen dolga van: élvezni otthonukban és a wellness élményét. A Swim Spa úszómedence mellett nem csak az ellenáramoltatós rendszer szól, hanem a kiváló hőszigetelésének és a viszonylag kis víztömegnek köszönhetően az is, hogy gazdaságosan üzemeltethető.

A Swim Spa úszómedence öntisztító rendszerrel is rendelhető, így minimális karbantartás mellett is élvezheti a kristálytiszta és egészséges vizet. Ha medence ötletek után keresgél, akkor érdemes felvennie a kapcsolatot a Nordenstil munkatársaival. Az egyedi terveiket látványtervvel teszik könnyen elképzelhetővé.