biokozmetikumok
Biokozmetikumok a BIOLA kínálatából

A mai világban egyszerűen lehetetlen teljesen kizárni az életünkből a különféle kockázatos hatású kémiai anyagokat, ugyanis azok már ott vannak az ételben, a vízben, sőt, a levegőben is. Ugyanakkor egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora mennyiségben érintkezünk ezekkel, éppen ezért nem szabad lehetetlen küldetésként felfogni ezt a küzdelmet és feltartani a kezünket, hogy úgy sem nyerhetünk, hanem ahol csak lehet, tartózkodni kell a vegyi anyagoktól.

Például az élelmiszereink megválogatását túl, érdemes beleásni magunkat a biokozmetikumok világába is. Sokan nem is gondolnák, hogy az átlagos szépségápolási cikkek mennyi kockázatos összetevőt tartalmaznak, és azok használatával milyen rosszat tesznek a bőrükkel, amit éppen szebbé akarnának tenni, de ugyanakkor az egészségüket is kockáztatják ezáltal.

A biokozmetikumok remek alternatívát jelentenek ezek helyett, vegyszerek és így felesleges rizikó nélkül. Nem tartalmaznak még mesterségesen szintetizált molekulájú drasztikus tartósítószereket sem, csak olyan összetevőket, amelyek eleget tesznek a bio minősítésnek. Mert nagyon fontos, hogy ne csak egy BIO felirat jelezze, hogy az adott termékek biokozmetikumok, hanem azok rendelkezzenek minősítéssel is erről.

Nem elég ha egy-két bio összetevőt tartalmazó vegyi kozmetikumot választunk a reformjainkkor a pipere polcra! Csak akkor bízhatunk abban, hogy nem tesszük ki magunkat felesleges veszélyeknek, ha tanúsító szervezet támasztják alá, hogy valóban biokozmetikumokról van szó. Az ígéret és a becsszó sajnos a mai világban nem elég.

Ellenben, ha nem szeretnénk minden márkának utánanézni, ami elvileg biokozmetikumok gyártásával foglalkozik, akkor is van egy jó megoldás. Ellátgathatunk a BIOLA webáruházba, ahol csak olyan készítmények kerülnek a kínálatba, amelyeknek maguk az oldal munkatársai jártak utána.

Kizárólag megbízható biokozmetikumok forgalmazásával foglalkoznak, így bátran hagyatkozhatunk a hozzáértésükre és korrektségükre. A tőlük beszerzett krémek, olajok, gélek, szérumok és tisztálkodó szerek nem fognak csalódást okozni, sem összetétel, sem hatékonyság terén, így a segítségükkel az egész szépségápolási és tisztálkodási rutinunkat megreformálhatjuk.