Parketta

Manapság már egyre kevésbé népszerű a padlószőnyeg. Leginkább már csak az irodaházakban látni ilyet, ugyanis a házakban, lakásokban sokkal otthonosabb és melegebb hangulatot teremt a parketta. Ráadásul ez a típusú szőnyeg nem is rejt annyi lehetőséget, mint a parketta, mivel pont a kereslet csökkenése miatt, a választék is egyre kisebb.

Ugyanakkor a fából vagy különböző speciális műanyagból készült padlók millió állnak a rendelkezésünkre, így előnyösebb ezek közül válogatni, sőt, még praktikusság szempontjából is ezek a célszerűbbek, hiszen egyben a szigetelés kérdése is megoldott.

A parketta alá mindenképpen kerül egy szigetelő anyag, de amennyiben szeretnénk, további rétegek is biztosíthatják, hogy a lábunk soha ne fázzon, sőt, kellemes legyen mezítláb is járkálni. Parketta téren pedig nap mint nap jelennek meg új dolgok, így mindig érdemes utána olvasni a döntés meghozatala előtt. Példának okáért, a 2jepetto.hu oldal révén, mindig naprakészek lehetünk a témában, így ajánlott először itt keresgélni a legújabb vívmányokat.