Betonkerítés

Mint minden egyes építménynél, így a kerítésnél is főszerep jut a tartósságnak, időtálló jellegnek és természetesen az esztétikus adottságoknak. Ezeket sajátos módon vegyíti a betonkerítés, ami magyarázat is egyben arra, hogy miért választják manapság ezeket a háztulajdonosok, nemet mondva például a lécből, nádból, fából készült fajtáknak.

Egy biztos, hogy a betonkerítés felhúzása után, ami szerencsére nem kerül sokba és nem is túlságosan időigényes, a tulaj egy olyan szerkezetet kap, amelyik megadja a szükséges biztonságérzetet. A ma kapható rendszerek mindegyike különböző magasságú betonoszlopokból, és egyforma nagyságú, többféle mintázattal készített betonpanelből épül fel.

Ezen elemeknek hála adott a gyors és olcsó kerítésépítés. A változatosságot pedig a különböző mintájú elemek adják, amelyek nyilván tetszés szerint variálhatóak. Ezt az azonos méretezés és az oszlopok azonos kiképzése teszi lehetővé. A betonkerítés kezelést, ápolást nem igényel, és több év után is úgy néz ki, köszönhetően a sima, strapabíró felületének, mintha nemrég készült volna el.