Panyolai pálinka

Magyarországon nagy múltra tekint vissza a pálinka fogyasztása. A jellegzetesen szatmári Panyolai Pálinka hagyományai az 1700-as évekig nyúlnak vissza.

A hagyományos eljárásokat a modern technológiákkal ötvözve soha nem látott íz- és illat-világot sikerült létrehozni. Méltán népszerű a pálinkafogyasztók körében a Panyolai Pálinkaház összes terméke. Nálunk elérhető a Panyolai Szilvórium Zrt. teljes termékpalettája, akár díszdobozos kiszerelésben is.

Akkor is rendelkezésére állunk, ha nagyszámú vendégsereget szeretne meglepni a szatmári itókák valamelyik gyöngyszemével. A webáruházból történt rendelés után, 2-7 napon belül házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt mennyiséget. Ha bizonytalan abban, hogy mennyi pálinkára lehet szüksége egy nagyobb társaságnak, akkor partnerünk szívesen segít Önnek egy előzetes italszükséglet becsléssel.

A rendelés után mindent megteszünk, hogy a Panyolai Pálinka különleges illatát, zamatát mielőbb élvezhesse a vendégeivel együtt. Mutassa meg másoknak is hazánk egyik remekét!