Hővisszanyerős szellőztető

Érezte már a téli időszakokban, a munkából hazatérve, hogy dohos állott szag uralkodik a lakásban, de nem mert kiszellőztetni, mert akkor kihűl az egész ház? Ezentúl nem kell a meleg fogalmát az állott levegőhöz társítsa, hiszen a hővisszanyerős szellőztető felfrissíti lakását anélkül, hogy kiengedne egy parányit is a benti hőmérsékletből.

Ráadásul a gyors, ablakon át történő szellőztetések átkát, a huzatot is kiküszöböli ez a remek rendszer, illetve a külvilág zajától is elszigeteli a bentieket, amely tulajdonság számos esetben igen nagy jelentőséggel bírhat. Frissítő képessége mellett, a hővisszanyerős szellőztető berendezés tisztítja is a kicserélt levegőt.

Így nemcsak üdévé, de egészségessé is válik a helyiségben felhasznált levegő. Felejtse el a ventillátoros régi rendszerek keltette zajt és alacsony hatásfokot, hiszen a modern kor vívmánya, a hővisszanyerős szellőztető rövid időn belül megváltoztatja a szoba légkörét, csendben és hatékonyan dolgozik, közben a meleg is a lakásban marad.