csapatépítés
Kellemes csapatépítés

Ki ne vágyna egy kis nyugodt kikapcsolódásra, egy medence partján?! Van olyan csapatépítés, ahol kellemes wellness körülmények között tölthetünk el egy zavartalan hétvégét. Semmi mást nem teszünk, csak pihenünk. Finom ételeket ehetünk, hűs koktélokat ihatunk, és közben kötetlenül, munkahelyi stressz nélkül beszélgethetünk a kollégákkal.

Kellemes séta, a helyi nevezetességek megtekintése sokaknak már unalmasnak is tűnhet. De van, aki így szeret pihenni, kikapcsolódni a mindennapi mókuskerékből. A nyugalom, a baráti beszélgetések a vélt és valós problémák megoldásához vezethetnek. A wellnesses csapatépítés ilyen. Nyugalom és semmit tevés.

Egy ilyen nyugodt hétvége után a munkahelyen is helyére kerülnek azok az apró részletek, amelyek a rosszabb teljesítmény okai voltak. Egy jól együtt működő kollektíva igazán hatékony lehet. Ez a lényege egy csapatépítésnek.

Ha odafigyelünk arra, hogy a munkatársak között ne alakuljon ki probléma, akkor egy stabil, igazán hatékony munkaközösség jöhet létre. A pihenésre mindenkinek szüksége van, és ha ezalatt a pihenés alatt még a problémák is megoldódnak, azzal csak jól jár mindenki. Így a pihenés egyet jelenthet a teljesítmény javulásával.