kompressziós harisnya ára
Kompressziós harisnya ára

Ön is szeretne gyakrabban szoknyában, ruhában járni a munkahelyére, de a lábdagadás, visszerek gátat szabnak ennek a tervnek? Mivel a kompressziós harisnya ára egyáltalán nem számít magasnak, minden nap felvehetünk egy csinos szoknyát vagy ruhát és magassarkút. A lábaknak sem az álló-, sem pedig az ülőmunka nem tesz jót hosszútávon.

A lábainkat nehéznek érezzük, az erek kidagadnak rajtuk. Kellemetlen érzés és cseppet sem szép látvány. A kompressziós harisnya viselete ilyen helyzetben több, mint ajánlott, mivel a különleges szövése a láb alsó részénél a legerősebb, majd felfelé egyre gyengül, így segít a láb izmainak megakadályozni a vérerek kitágulását.

A gabriellaharisnya.hu webáruházban ez a fajta termék ráadásul a lábat és csípőt is formálja és narancsbőr megelőző hatással is rendelkezik. A kompressziós harisnya ára pedig igazán előnyös, egyáltalán nem kell mélyen a zsebbe nyúlni egy ilyen csodálatos termékért. Rendelje meg Ön is kedvenc színeiben, például az aloe vera kivonattal gazdagított változatot!