Bowling Szeged

Az egyetemista városokban különösen is hangsúlyos, hogy legyenek szórakozóhelyek, hiszen a fiataloknak szükségük van egy helyre, ahol levezessék az energiájukat. A bowling Szeged egyetemistáinak a kedvenc időtöltéseik egyike. Nem csoda, mivel ez a játék, ami egyszerre sportág is, nagyon szórakoztató, ügyességet és koncentrálást igénylő tevékenység.

Talán kevés olyan ember létezik a világon, aki ne kedvelné. Szeged városában annyira közkedvelté vált, hogy már bajnokságokat is szerveznek az egyetemistáknak és a polgároknak egyaránt. Aki szeretne egy jót játszani a barátaival, családjával, a munkatársakkal, látogasson el a bowling Szeged városában található centrumába!

Az itteni pálya nemcsak játékra, hanem akár versenyekre is alkalmas. Hétköznapokon, ünnepnapokon, hétvégéken bárki előtt nyitva áll. Ebben a városban igazán megéri egyetemistának lenni, hiszen a tanulás mellett az ember kénye-kedve szerint bármikor kikapcsolódhat, egyedül vagy a barátai társaságában. Tapasztalja meg a játék örömét, erre pedig a bowling Szegeden kiváló!