Bonellrugós matrac

Ha már többszöri alkalommal is hátfájásra ébredt, akkor lehet, hogy nem kell egyből az orvoshoz rohanni. Nagyon sok esetben az ágy túlzott keménysége lehet a válasz a panaszra.

A bonellrugós matrac jó váltásnak bizonyul ilyenkor, hiszen biztosítani tudja a gerincnek a kellő alátámasztást. Ez pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy valóban pihentető legyen az alvás. Ez a típus már egyre könnyebben elérhető a szaküzletekben, ezért nem okozhat gondot a csere. A kemény ágy pedig újra kényelmes lehet, a megfelelő matraccal kiegészítve. Ha pedig biztosra akar menni, akkor a zónás típusok között is érdemes nézelődnie, mert ezek még jobban eloszlatják a súlyt, sokkal inkább terhelhetőek, ezért a gerincre sem nehezedik plusz nyomás.

A bonellrugós matrac igazi megoldást nyújt a problémájára és az ár szempontjából is teljesen a megfizethető kategória közé tartozik. Ha csak egy mód van rá, vegye elejét a panaszoknak és ne csak akkor szánja rá magát a cserére, amikor már minden reggel elviselhetetlen hátfájással ébred!