Egyedi szivacsmatrac

Van egy személyre szabott ágya, de nem talál hozzá matracot, mert mindenhol csak a szabványméreteket árusítják és az, amire Önnek lenne szüksége, picit eltér ezektől? A szivacsmatracok.hu weboldal munkatársainak hála, már az sem gond, ha merőben eltérnek az igényei a megszokottól, ugyanis teljesen egyedi méretű szivacsmatrac elkészítését is vállalják!

Legyen szó puha vagy extra keménységű ágybetétről, huzat nélküli vagy szteppelt, Aloe Verás bevonatú matracról, általuk minden igénye megvalósulhat. Nem jelent problémát, ha 5 centiméteres vastagságban szeretne egyedi méretű szivacsmatracot készíttetni és az sem, ha 25 centiméter magas kellene legyen az Ön által megálmodott termék.

Az egyetlen kikötés, hogy egész értékeket adjon meg és pontos végeredmény érdekében rajzot vagy sablont is küldjön a kivitelezőknek. Amennyiben Önnek sikerül pontosan papírra vetnie az elképzeléseit, akkor biztos lehet benne, hogy a kész szivacsmatrac tökéletesen illeni fog az ágyába, mert a szakemberek teljes mértékben ragaszkodni fognak a megadott adatokhoz.