Adó 1 százalék
Adó 1 százalék

Senki nem vitatja azt az állítást, hogy mindent el kell követni a beteg gyerekek meggyógyítása érdekében. Akkor is harcolni kell az egészség visszanyeréséért, ha rák támadta meg a kicsik szervezetét.

Ennek tükrében az adó 1 százalék felajánlása nem maradhat el az Ön részéről sem. Kérjük, járuljon hozzá ahhoz, hogy minél több gyermek gyógyulhasson fel a leukémiából. A Daganatos.hu Alapítvány azért jött létre, hogy segítsége a kicsiket és a szüleiket a hosszú harc során. Az adó 1 százalék számos célra használható fel a leukémia esetében is.

Először is nagy szükség van a steril szobák kialakítására, ahol a gyermekek zavartalanul gyógyulhatnak. Másrészt a víztisztító berendezések beszerzésére is igen nagy hangsúlyt kell fektetni. A kórházi gépek megvásárlása sem maradhat el, hiszen így sokkal nagyobb esély mutatkozik a gyógyulásra.

Az adó 1 százalék a speciális laborvizsgálatok elvégzésében is tud segítséget nyújtani. A pénz a szakmai konferenciák megszervezése szempontjából is hasznos lehet. Az adományok egy részéből pedig laptopok megvásárlására nyílik lehetőség.