Hideghab matracok
Hideghab matracok

Szeretné lecserélni az ágybetétet, de nem tudja, milyet válasszon? Az utóbbi években egyre népszerűbbek lettek a hideghab matracok. Ez nem véletlen, hiszen számos pozitív tulajdonságuk ellenére, az árúk igen kedvező az ilyen termékeknek.

A jó tulajdonságai közül talán a legfontosabb, hogy nem deformálódik, így hosszú évekig ugyanolyan kényelmes marad, mint amikor először feküdt rá. Remekül igazodik a test formájához és tökéletes alátámasztási felületet nyújt az alvás során.

Ezáltal eloszlik a testsúly és nem alakulnak ki a kritikus nyomáspontok a csípő, a karok és a vállak környékén, amelyek ébredés után fájdalmat okoznának. Ugyanakkor a hideghab matracok az allergiások számára is nagyon előnyös. Antiallergén anyagának köszönhetően, nem telepednek meg bennük a poratkák, amelyek gyakori kiváltói az allergiás reakcióknak.

Továbbá, ezek az ágybetétek antisztatikus tulajdonsággal is rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy taszítják a port. A hideghab matracok tehát ideális választásnak bizonyulnak, ha kényelmesen szeretné tölteni az éjszakát.