Felmosókocsi
Felmosókocsi

A rohanó hétköznapokban hajlamosak lehetünk kissé összecsapni a takarítást, pedig fontos, hogy otthonunk mindig kifogástalan állapotban legyen. A lakás vagy az iroda tisztán tartása sokkal kényelmesebb, ha olyan eszközöket használunk, amelyek megkönnyítik a munkánkat.

Példának okáért, ilyen a négykerekű MISTRAL felmosókocsi. Praktikus kivitelezése révén, gyorsan elvégezhetjük vele a felmosást, minőségi alkatrészei (alumínium, üvegszállal edzett műanyag) pedig biztosítják a felmosókocsi tartósságát.

A megbízható eszköz így hosszú ideig segítségünkre lehet az otthonunk tisztán tartásában. A kocsi tartozékai az alapállvány, a tartókeret, valamint a vödör. A praktikus eszköz többféle kivitelben kapható.

Megvásárolható tolókarral vagy nélküle és egy vagy két darab 17 illetve 25 literes vödörrel, tehát minden háztartásban, az egyéni szükségletek alapján egészíthető ki. A felmosókocsi egyszerű használatot, ezáltal gyors munkát garantál, lehetővé téve, hogy pillanatok alatt tisztává varázsoljuk a padlót.