Villámhárító szerelés

Ön is szeretné elkerülni azt, hogy a nagy viharok idején a villám a házába csapjon? A villamvedelem.eu weboldalon igen sokféle terméket megtalálhat. A villámhárító szerelés révén megelőzheti a villámkárokat, amelyek sok pénzt felemészthetnek. A biztosítók több milliárd Forintnyi összeget fizettek ki arra, hogy helyrehozzák a háztartások villámok okozta kárait.

Ha az Ön házán még nincs villámhárító, akkor érdemes eldöntenie, hogy mikor telepítteti fel, hiszen a villámlás idején nem tanácsos sem számítógépet, sem laptopot, sem pedig televíziót használni. A villámhárító szerelés a tervezés után egyszerűen elvégezhető, csupán a méretet kell jól megválasztani. A weboldalon kérhet árajánlatot, amelyben érdemes mindent tételesen felsorolnia a szakértőknek. Így Ön is láthatja, hogy melyik eszköz, mennyibe kerül.

A villámhárító szerelés egyre inkább keresett szolgáltatás, amely még az újépítésű házaknál is igényelhető. A villámok 2004-ben több mint 30 ezer alkalommal csaptak le. Az ezekből keletkezett rongálódások helyreállítására a biztosítók 1,7 milliárd Forintot fizettek ki. Ne legyen felelőtlen, mivel a kárérték 5-6 százalékkal emelkedett! A villámhárító költsége könnyedén megnézhető a villamvedelem.eu honlapon. A mai világban megvásárolható elektronikai berendezések egyre nagyobb értéket képviselnek. Léteznek olyan modern televíziók is, amelyeknek az ára az egymillió Forintot is meghaladja.

A villámhárító telepítése nem vesz igénybe több hetet, mivel csak meg kell tervezni a helyszíni felmérés után, le kell gyártani és pár óra alatt felhelyezik a szakemberek. A villámhárító egy olyan eszköz, amely minden háznál kötelező tartozék kellene legyen. A betonlap-földelők nyújtotta lehetőségek is kihasználhatóak, hiszen nem muszáj a rúdföldelőhöz ragaszkodni. A villámhárító költsége már az első vihar idején megtérül. Ha ugyanis a villám belecsapna a házba, akkor sem lesz probléma az elektromos berendezésekkel. Természetesen egy szünetmentesítő táp beszerelése is okos megoldás a modern házakban.