Fogorvos 11. kerület

Ha fogászati kezelésről van szó, akkor fontos, hogy olyan szakembert válasszunk, aki nemcsak profi és a felszerelése a legkorszerűbb eszközből áll össze, hanem a maga módján barátságos, emberséges is. Ez azért lényeges, mert ha nem is örömmel, de legalább felesleges félelem nélkül léphetünk be az ajtóján, akkor gyakrabban fogjuk felkeresni és így az esetleges problémák is megelőzhetők lesznek.

Megbízható, modern rendelővel rendelkező és ugyanakkor a páciensek félelmeivel tisztában lévő fogorvos 11. kerület területén például az Etele Dental fogászaton található. Az intézmény minden munkatársának az a célja, hogy az embereket rendszeres fogápolásra és fogászati ellenőrzésre buzdítsák, ezért nemcsak a legjobb tudásuk szerint járnak el, hanem kedvesen és mosolyogva várják mindig a pácienseket.

A különféle kezelések, beavatkozások előtt türelmesen elmagyarázzák, hogy mi fog történni, mit fognak csinálni és mire lehet közben számítani. Így nem kell olyasmiktől félni, amire nem is kerül sor, és fel tudunk készülni, hogy mi is vár ránk. Ez sajnos nem minden fogorvos 11. kerületi képviselőjére igaz, ezért az Etele Dental szolgáltatása ebben is kiemelkedik a többi közül.

Ugyanakkor a korrektség is a mellettük szóló érvek hosszú sorába írható, ugyanis nem végeznek el olyan eljárásokat, ami a betegnek nem előnyös. Például csak akril fogsor készítését vállalják, annak ellenére, hogy ma nagyon divatos az úgynevezett szilikon fogsor. Erről először is tudni kell, hogy valójában semmi köze a szilikonhoz, csupán van egyfajta rugalmassága és ezért terjed el a köztudatban ezen a néven.

Továbbá a rendelőben dolgozó szakemberek felhívják a figyelmet, hogy az akril fogsorral ellentétben, ez sokkal rövidebb életű, nem alábélelhető, nem javítható és ha elszíneződik sem lehet tenni semmit ellene. Ráadásul az akril fogsor áránál jelentősen nagyobb összegért lehet megcsináltatni, amivel már jóval hosszabb lesz a hátrányainak a listája, mint az előnyeinek, ami a hajlékonyság, a stabilitás és az állítólagos törhetetlenség.