Havaianas papucs
Havaianas papucs

Nyaralás idején, otthon, de tulajdonképpen minden körülmények között szeretjük a kényelmes lábbeliket, papucsokat használni. Ezt pedig teljes mértékben biztosítja számunkra a havaianas papucs, amit a mybrands.hu webáruházból szerezhetünk be, ráadásul valóban jutányos áron. Férfiak, nők és gyermekek egyaránt megtalálják itt a megfelelő modelleket, több színben is.

A választást termékszűrő segíti, így könnyen ki tudja választani a megvásárolni óhajtott darabot. Speciális brazil kaucsukból készül, nagyon strapabíró, több évig is viselhető a havaianas papucs, mert semmit sem veszít a formájából. Azt is tudni kell róla, hogy még vizes felületen sem válik csúszóssá, úgyhogy strandoláshoz, valamint fürdőszobai használatra is tökéletesen alkalmas, természetesen az utcai viselet mellett.

A kaucsuk igazán pozitív jellemzője, hogy nem veszi fel a kellemetlen szagokat, még hosszantartó használat során sem. Látogasson el a webáruházba, válassza ki a megfelelő havaianas papucs modellt és rendelje meg pár kattintással!