Ablakszerviz
Ablakszerviz

A műanyag ablak meghibásodását észleli? Nem záródik, nem szigetel rendesen az ablak, zaj hallatszik be a szobába, beázik körülötte ahelyett, hogy bukna, nyílik, vagy éppen fordítva? Ablakszerviz a tökéletes megoldás a problémákra. Glasz Tamás és Fritz Gergely, az ablakdoktorok szívesen ellátogatnak az Ön otthonába, legyen szó akármilyen problémáról is, amely felmerült a műanyag nyílászárókkal kapcsolatban.

Igen, számtalan problémával kell szembenéznie egy lakástulajdonosnak, és sajnos ma már a cégek, amelyektől az ablakok lettek rendelve, nem foglalkoznak a későbbi javítással, karbantartással. Ennek érdekében Glasz Tamás és Fritz Gergely olyan ablakszervizt nyitott, amely képes megjavítani a műanyag ablakoknál fellépő meghibásodásokat.

A www.ablakdoktor.hu weboldalt meglátogatva, minden fontos információt megtudhat az ablakdoktorok munkájáról, referenciáiról és elérhetőségeikről. Keresse fel bátran az ablakdoktorokat, hogy háza nyílászárói ismét jól működjenek, és régi, bár javított pompájában díszelegjen otthona.