Théta Healing meditáció
Théta Healing meditáció

Sokszor esünk abba a hibába, hogy a problémáinkat nem oldjuk meg, hanem inkább félretesszük, félresöpörjük, mert erre most nincs idő, aztán a későbbiekben olyan lelki és testi gondok születnek belőle, amit nem tudunk mire vélni.

A Théta Healing meditáció által, a rég elfeledett élményeket, érzéseket is feltárhatjuk, amelyek a mai napig hatással vannak az életünkre, de éppen aktuális nehézségeinkkel is könnyebben szembenézhetünk.

Előnye, hogy már néhány alkalom elegendő ahhoz, hogy rámutassuk a magánéleti, munkahelyi gondok vagy betegségek okozójára. Egy profi oktató meghökkentő, sokszor zavarba ejtő kérdésekkel vezet végig lépésekben a megfelelő úton, így könnyedén megtaláljuk azt a negatív dolgot, ami megbontja a testi-lelki egyensúlyt.

A Théta Healing meditáció azonban meg is tanulható, így segítség nélkül is elérhetjük a Théta hullámot és a rossz energiákat pozitívvá alakíthatjuk át. Amennyiben érdeklődik a Théta Healing meditáció iránt, akár konzultáció, akár tanfolyam formájában, jelentkezzen itt: thetahullam.hu!