Egércsapda
Egércsapda

Egy népes egércsaláddal bővült a lakóközösség? Akkor mihamarabb lépni kell, mert gyorsan elharapódzhat a helyzet. Ugyanis az egerek hamar szaporodnak és rengeteg kárt tudnak okozni, a rágcsálás és a maguk után hagyott piszok révén. Ilyen esetben az egyetlen út az egércsapda felé vezet, mert nincs más mód a kilakoltatásra.

A módszerek közül válogathatunk, igénybe vehetünk élve fogó és hagyományos modelleket is, de muszáj egyenként befogni és eltávolítani őket a lakásból, ha kell akár több egércsapda segítségével is. Érdemes minél közelebb elhelyezni őket ahhoz a helyhez, ahol a betolakodókat vagy a nyomukat láttuk, mert így gyorsabb eredményt érhetünk el.

Bármilyen egércsapda mellett is döntünk ajánlott néhány finom falatot is elhelyezni a szerkezetben, hogy odacsalogassuk a kis rágcsálókat, mert különben lehet, hogy meg se közelítik az elkapásukra szánt eszközöket. Ha nincs otthon semmi, amivel ellentámadásba kezdhetne, akkor keresse fel azonnal a www.kartevoelriasztas.hu weboldalt, ahol szakértői segítséget is kaphat!