A dekorlemez, mint lakásdísz
A dekorlemez, mint lakásdísz

A lakás otthonossá tételéhez nemcsak a kényelmes és praktikus berendezések megléte szükséges, hanem a dekoráció is. Ma már a fémeknek is jelentős szerepe van otthonunk szebbé varázslásában.

Egy igényesen kidolgozott dekorlemez ugyanolyan egyedi hangulatot kölcsönözhet a lakásnak vagy a terasznak, mint egy elegáns szőnyeg vagy egy klasszikus bútordarab. Az egyedi dekorlemez elkészítésen nem megoldhatatlan feladat, ha megvannak a szükséges eszközök.

Ilyen szerszámgépek azonban nem rejtőznek minden háztartásban, de még csak a barkács műhelyek is híján vannak egy CNC marógépnek és hasonló fémmegmunkálásra alkalmas berendezésnek. Azonban a Fiteco Kft. műhelyében minden eszközt és felszerelést megtalál, amire szükség lehet egy szép dekorlemez megtervezéséhez és kivitelezéséhez.

A berendezések mellett, tapasztalatra is szükség lehet egy különlegesebb dekorlemez elkészítéséhez. Szerencsére a Fiteco Kft. ezzel is rendelkezik. Vigye el a terveit és készíttesse el a megfelelő dekorációt, amivel hangulatosabbá teheti otthonát!