Kyocera nyomtató

Nem sok gyártó büszkélkedhet azzal, hogy termékeit nemcsak a szakma, a konkurencia, hanem a minősítő, illetve tesztelő szervezetek is nagyra értékelik. A Kyocera nyomtató a speciális rendeltetésű termékek azon szűk körű klubjába tartozik, amelyik világszintű elismertségnek örvend. A cég teljes portfóliója megbízhatóságáról, rendkívül kedvező ár-érték arányáról, környezetbarátságáról közismert.

Az ECOSYS Kyocera nyomtató az ún. „festékkazetta-mentes” megoldást követi, amely technológia rendkívüli tartósságának és megbízhatóságának köszönhetően, sok ezer oldalnyi nyomtatást biztosít, alacsony költség és minimális dolgozói beavatkozás mellett.

Európában 2000 januárjában, a két innovatív japán cég, a Kyocera és a Mita fúzióját követően hozták létre hollandiai székhellyel a kontinentális képviseletet. A Kyocera nyomtató és más multifunkciós termék gyártójaként, a cég a vásárlói igények maximális kielégítését tekinti fő feladatának. Az üzleti megoldások kidolgozására fókuszáló cég 2012-ben, a Kyocera Documents Solutions Europe-ra változtatta nevét.