Első gyerekülés kerékpárra

Nem minden családban adatott meg mindkét szülőnek gépkocsi, ezért olykor a bicikli előnyeit kell kihasználni, főként akkor, ha jó idő van odakint. A lurkót ezzel is kényelmesen elszállíthatjuk a bölcsödébe, oviba vagy iskolába. Azonban mindent meg kell tenni a maximális biztonság érdekében. Az első gyerekülés kerékpárra éppen ezért lett megalkotva. A termék nagyon egyszerűen felszerelhető és hasznos társ a mindennapokban.

A kicsit könnyedén becsatolhatjuk és nem kell attól tartanunk, hogy kiesik az ülésből. Azonban tartsuk szem előtt a súlykorlátot, ami valamennyivel alacsonyabban van az első gyerekülés kerékpárra esetében, mint a hátsónál! A kiváló minőségnek hála, teljesen elégedettek lehetünk.

Látogassunk el a stilusosutazas.hu oldalra, ahol minden tekintetben egyedi rendszereket vásárolhatunk meg, igen jó áron! Az első gyerekülés kerékpárra kényelmesen haza is rendelhető, így aztán mire ismét beköszönt a jó idő és érdemes volna bringára pattanni, minden készen áll arra, hogy a gyerkőcöt magunkkal vigyük, bármerre is mennénk.