Infrapanel

A háztartások gazdaságos és hatékony fűtése komoly kihívást jelent miden évben. Ma hazánkban többféle fűtési megoldás létezik az ingatlan típusától és elhelyezkedésétől függően. A modern fűtésrendszerek egyik kiemelkedő úttörője az infrapanel. Ez a rendszer egyedi módon, a napsugárzáshoz hasonlóan, homogén fűtést biztosít.

Az elektromos árammal működő infrapanel úgy melegíti az otthonát, ellentétben a hagyományos radiátorral, hogy nem a levegőt melegíti, tehát nem felfelé száll a hő és a por, hanem egységesen, az adott helyiségben lévő tárgyakat melegíti át, majd azok adják le a hőt a környezetüknek.

Így az infrapanel akár a plafonra is telepíthető, de falon, sőt, padlófűtésként is alkalmazható, mert ugyanolyan hatásfokkal fűti ki a helyiséget. A technológia számos előnnyel jár. Nem száll a por és nincsenek hűvösebb, melegebb területek a szobában. Az előre programozható termosztát pedig állandó hőmérsékletet biztosít, így Önnek nem kell ezzel törődnie. Csak állítsa be a megfelelő hőfokra és dőljön hátra!