Motoros redőny

Akinek volt vagy van az otthonán kézi erővel működtethető redőny, az bizonyára ismeri azt a bosszantó helyzetet is, amikor a szerkezet elakad és hosszú próbálkozás ellenére sem lehet mozgatni. Szerencsére a modern motoros redőny modellek megjelenésével ez a probléma teljesen megoldottá vált, így ma már érdemes ezek mellett dönteni, illetve a régieket ilyenekre cserélni.

Létezik külső tokos és beépíthető motoros redőny is, amelyekből az alapján ajánlott választani, hogy a közeljövőben kell majd mozgatni, mert ha nem, akkor a beépíthető változat esztétikusabb, de ha igen, akkor egyszerűbb a külső tokos típust máshová helyezni.

Az irányítást tekintve, vannak fali kapcsolós, távirányítós és Wifi vezérlésű verziók is, így mindenki a számára legkényelmesebb megoldás mellett teheti le a voksot. Például, ha az ágyból is szeretné valaki fel- vagy lehúzni a redőnyt, akkor a távirányítós motoros redőny lehet a nyerő, ha pedig távolról is működtetni, automatizálni szeretné a rendszert, akkor a Wifi vezérlésre lesz szükség.