Műanyag ablakcsere

Egy nagyobb volumenű lakásfelújítás vagy éppen festés alkalmával gondoljon arra, hogy ki kellene használnia az alkalmat a nyílászárók cseréjére. A műanyag ablakcsere amúgy is nagy kosszal jár, így hát miért ne intézné el egy füst alatt az egészet? Természetesen ebbe nem akkor érdemes belevágni, amikor már javában folyik a felújítás, hanem előre kell egyeztetni az időpontokat.

Egyrészt azért, hogy ne dolgozzanak egymás ellen a munkások, vagyis a szépen elsimított, frissen festett falat ne verjék szét az munkások. Másrészt pedig azért, hogy időben kész tudjanak lenni a megrendeléssel. No, meg időt kell hagyni arra, hogy olyan ablakot rendeljen meg, amilyet valóban szeretne.

Sokan ugyanis a műanyag ablakcsere előtt pontosan tudják, hogy milyen ablakot nem szeretnének többé, hogy min változtatnának most, ha tehetnék. Ezeknek az ötleteknek az egyeztetéséhez is időre van szükség. Tehát, nagyon jó gondolat, hogy a felújítással együtt a műanyag ablakcsere is megtörténjen, de ezt még előtte el kell dönteni!