Pop-up fal

Akik egy kicsit is értenek a reklámozáshoz, termékek népszerűsítéséhez, biztosan tudják, hogy a megnyerő, tökéletes vizuális minőséget és hatékonyságot a profi textilnyomattal érheti el a szakértő.

Ez a pop-up fal eszközzel együtt megadja azt a promoválási módot, amire gyakran kötelezően szükség van. Fontos azonban kijelenteni, hogy a teljes siker érdekében csakis a jó DPI értékkel ellátott grafika jöhet szóba. A textilkeretek tökéletesen funkcionálnak térelválasztó falként, belsőépítészeti designelemként vagy kirakati háttérfalként. Az ezzel rendelkező pop-up fal egyik fő előnye, hogy nem csupán egy alkalommal, hanem rengetegszer használható. Mindez köszönhető a kialakításnak, amelynek révén könnyen eltávolítható a textilnyomat.

Ez az adottság leginkább azoknak előnyös, akik nagy rendszerességgel jelennek meg a nyilvánosság előtt, rendezvények, bemutatók és egyéb alkalmak céljából. Van már olyan modern pop-up fal is, amelyik világító textilkerettel van ellátva, ennek a fényét a LED diódák garantálják. Emiatt egyértelműen biztosítható az egyenletes, nem túl erős, de mindenképp nívós vizuális hatás.