8 milliméteres acélsodrony

A vízszintes zuhanás-gátló rendszereknek jelentős szerepük van abban, hogy egészségünket, életünket biztosítsák bizonyos munkálatoknál. Nálunk kikötési pontok, csúszka, kocsi, sokk elnyelő egység és végtartó meg közbenső tartó mellett, acélsodrony is előrendelhető.

A 7*19, 316-os minőségű, 8 milliméteres rozsdamentes acélsodrony tartós és strapabíró anyagból készül, de ugyanakkor nagyon könnyen telepíthető. A kopást illetve a gyors korróziót csökkenthetjük, ha zsírral kenjük be. Természetesen a biztonságos használat érdekében, minden elváltozás, deformáció vagy meghibásodás esetén cserélni kell.

A hibák, amik a cserét ajánlatossá teszik, a következők lehetnek: egy vagy több pászma elszakadása, koncentráltan elhelyezkedő elemiszál-törések, a rostos betét elhasználódása vagy szakadása, ami szabad szemmel is látható, ha megszűnik a rugalmasság, amire az átmérő csökkenése vagy maradandó nyúlás utalhat. Az acélsodrony ára nálunk 1900 Forint, ha előrendeli, akkor a várható szállításra augusztusban kerül majd sor.