Esztétikus kialakítású fűtőpanel

Sokszor van úgy, hogy egy kis melegségre vágyunk akkor is, ha épp nyár van, de az esős időjárás miatt eléggé lehűlt a levegő. Ilyenkor egy elektromos konvektor segíthet, hogy meglegyen a komfortérzetünk és jól érezzük magunkat a felmelegített helyiségben, de akár kiegészítheti a fő fűtésrendszert is.

Mivel többféle méretben kapható és több elhelyezési módja is van, a lakás bármelyik helyiségében el lehet helyezni. Ugyanakkor, az igényes kivitelezése által, majdnem észrevétlenül simul bele a környezetébe, nem zavaró elemként.

Az elektromos konvektor energiatakarékosan üzemeltethető annak köszönhetően, hogy állítható hőfokszabályozással rendelkezik. Vannak olyan típusok is, amelyeknél időzítővel beállíthatja, hogy mikor kapcsoljanak be és így kellemes hőmérséklet fogadja majd a lakásban, amikor hazaér.

Elektromos konvektor használatával elkerülheti azt is, hogy kihűljenek a ház falai, ezáltal elkezdjenek penészesedni. Akár otthonra, akár a nyaralóba vagy a hétvégi házba szánja, mindenképp kitűnő választás!