Születésnapi borok

Mi az? Az ember nem emlékszik rá, mégis szereti megünnepelni azt? A születésnapja. A születésnapi borok felett elbeszélgetve úgy érezheti az ember, hogy lezárhatja az elmúlt évet maga mögött és újat kezdhet, ahol másképp csinálhatja azt, amit eddig nem tett jól.

Az ajándékba kapott nedűt, ha teheti, akkor minden alkalommal nyissa fel, hiszen téves gondolat az, hogy a születésnapi borok csak a polcra valóak dísznek. Ellenkezőleg, aki hozza, azt szeretné, hogy mihamarabb élvezhesse Ön az ajándékát. Mi lenne erre jobb, mint a születése napja? A születésnapi borok segítenek összefoglalni és értelmezni mindazt, ami eddig történt. A bor bódító illata, a fesztelen beszélgetés kezdete, a kellemes hangulat ne maradjon kihasználatlanul!

Őszintén vallja meg, hogy mit tett volna másképpen és tegyen ígéretet, hogy a jövőben figyelni fog erre! Az új életév az új remények előszobája. Csak Önön múlik, hogy él-e ezzel a lehetőséggel, vagy csak a szobájában, egyedül kortyolgatja el a születésnapjára kapott itókát.