Vidéki otthon
Vidéki otthon

Feltöltődésre vágyik? Pihenne és szeretné, ha ezt otthona hangulata is lehetővé tenné? Akkor van egy jó hírünk, ugyanis ez mind megvalósítható egy vidéki otthon keretein belül. Ha nem tudja miként álljon neki a vidéki otthon kialakításának, akkor adunk néhány tippet.

Először is fontos tudni, hogy a rusztikus otthonok készülhetnek kőből, fából, a lényeg, hogy természetes alapanyagok legyenek felhasználva. A belső terek berendezési tárgyai pedig lehetnek egyedi, vintage hangulatú bútorok, különleges lakásdekorációk.

Ez a sokak által Provence-i stílusként emlegetett irányzat alapesetben nagyon kedveli a régiségeket, amelyek ma a 21. század derekán élik reneszánszukat. Ez a lakberendezési forma rendkívül tradicionális, így otthonának is ezt a letisztultságot kell tükröznie.

Ha a vidéki otthon a vágyálma, akkor tudnia kell, hogy a stílus vonzódik a régiségek iránt, kedveli a keskeny, de közben magas ablakokat, a muskátlikat, adott esetben a színes spalettákat. A vidéki otthon a funkcionális megoldásokat részesíti előnyben, így nem dob ki semmit, amire még egyszer szükség lehet.