Ismerkedjen meg ezzel a hirdetési lehetőséggel
Ismerkedjen meg ezzel a hirdetési lehetőséggel

Amikor Budapest felé autóznak az emberek, akkor biztosan feltűnnek az óriási hirdetőtáblák. Ezek a reklámplakátok leginkább forgalmasabb útszakaszokon fedezhetőek fel. Ezeknek a hirdetéseknek a hivatalos neve megaboard. Ha Önnek is van egy új cége, akkor ismerkedjen meg ezzel a hirdetési lehetőséggel, ezáltal a szolgáltatása vagy terméke még több emberhez elér és így az ügyfelek száma is megnövekedhet.

Három nagyon jó érvvel próbáljuk meggyőzni Önt, először is a hirdetőtáblák hatalmas méretét mindenki észreveszi, másodszor nagy távolságból is jól értelmezhető a plakát mondanivalója, a harmadik és legjobb érv az a speciális effektek használata, amelyek ezeket a hirdetéseket még emlékezetesebbé teszik.

Ha Önnek elnyerte tetszését, akkor vegye fel a kapcsolatot a galmerstudio.hu weboldallal és ismerkedjen meg ezzel a hirdetési lehetőséggel! Ez a fantasztikus esély mindenkinek megadatik már 35 000 Ft-tól, az ár természetesen függ a tábla felületének méretétől. Ezek a méretek 30 és 600 négyzetméter között változnak.