Google Chrome
Google Chrome

Igen sok böngészővel találkozunk a mindennapokban. Szükségesek, hogy megfelelően szörfözhessünk a neten. Ezek közül a Google és a Mozilla termékei a leghasználtabbak. Minden böngésző alkalmazás komoly keresőmodullal rendelkezik, így a segítségükkel könnyedén megkaphatunk bármit az interneten. A Chrome a Google által kifejlesztet böngésző, ami könnyű használatot és pontos keresési eredményeket ad.

A legtöbb Androidos telefon Google által támogatott operációs rendszerrel rendelkezik, így a Chrome böngésző alapjáraton bele van építve. A Google számos más applikációt is kiadott, ami segíti a mindennapjainkat. Ahány ház, annyi szokás. Ezért sok ember más-más böngészőt használ, van, aki a Google termékét, van, aki a Microsoft böngészőt vagy a Mozilla alkalmazásait helyezik előnybe.

Minden applikációnak megvan a maga előnye, nem lehet őket besorolni, hogy melyik a jobb. Természetesen mindenki a sajátját mondja jobbnak, de érdemes mindegyiket kipróbálni, hogy megfelelő következtetést vonjunk le. A Firefox sok felhasználónak a kedvence, hiszen nagyon biztonságos. Az interneten terjedő káros programokat ez szűri meg a legjobban, viszont igen nagy a memóriaigénye.

A Firefox szinte minden operációs rendszeren használható, nemcsak a számítógépeken, hanem telefonokon is. A vörös rókát mintázó ikon sok asztalon előfordul és a Linux alapú rendszerekbe alapból be van építve. Legújabb alkalmazás, ami a Firefox része a Pocket, ami amolyan online könyvjelzőként funkcionál. Mindenképp szükséges minden eszközön a böngésző használata, hiszen általuk tudunk keresgélni a neten. Komoly szűrő és kereső rendszerrel rendelkeznek, így a beütött kulcsszavak alapján, a közkedvelt oldalak közül választ.

A Firefox része a könyvjelző is, aminek a használatával el tudjuk menteni a gyakran használt oldalakat. Ma már sok cég és állami intézménynek van honlapja, amelyeket böngésző segítségével könnyedén át tudunk nézni. A böngészők megkönnyítik az életünket és ma már nem lehet elképzelni az életet nélkülük.