Ferroste rács

Számos olyan terület van, ahol a különféle méretű és kialakítású fémrendszerek megállják a helyüket. Közterületeken is gyakran találkozhatunk olyan csatornaelvezető egységekkel, amelyeknek a tetejük rácsokkal van lefedve. Ezek olykor a közkedvelt Ferroste termékek. A masszív és időjárási viszontagságoknak könnyedén ellenálló acél eszközök rendkívül sokoldalúak.

Főként a mezőgazdasági és ipari területeken veszik nagyobb hasznukat, mert ilyen körülmények között fontos a gyors és pontos építkezés. A magaslatokban olyan pallók, hidak alkothatóak meg a Ferroste család különféle kialakítású rácsaiból, amelyek nagyfokú teherbírásuk mellett, még a vegyi anyagoknak is könnyedén ellenállnak.

A pontos méretek ismeretében, egyszerű az összeillesztés és szükség esetén a szétszedés is. Napok alatt átköltöztethető az a szerkezet, ami csavarozással volt rögzítve. Ismerjük meg a Ferroste elemek minden típusát a jaroracskft.hu oldalon! Mindösszesen néhány mozdulat és máris a helyszínre rendelhető az acélszerkezetek bármelyik formája, amelyikre szükségünk lehet.