Villanypásztor karó

A legtöbb ember úgy véli, hogy a villanypásztor csupán egy haszontalan, nehezen észrevehető, ebből kifolyólag pedig számtalan kellemetlenséget okozó, áramot vezető huzal, viszont ez a megközelítés szerfelett pontatlan definiálás. Az elektromos kerítés, olyan villanykarám, amelyikben áram alá helyezett huzalok kapcsolódnak egymáshoz a villanypásztor karó felfüggesztő pontjain keresztül.

Az áruházunk kínálatában fellelhető elektromos kerítés kiegészítői igény szerint fém, illetve műanyag leszúróval egyaránt beszerezhetőek. A villanypásztor karó további előnyei közé tartozik az erősített kivitelezés, a fokozott stabilitás elérésének céljából és a galvanizált leszúró, ami hosszú távú biztonságot nyújt a rozsdával szemben.

Modelljeink ECO, illetve újrahasznosított darabok, tehát előállításuk és használatuk teljes mértékben természetbarát, méretük pedig 70 centimétertől egészen 150 centiméteres nagyságig terjed. Válassza az általunk biztosított, időtálló villanypásztor karó segítségét és könnyítse meg a mindennapjait általa!