Dózse palota
Dózse palota

Rengetegen vágynak arra, hogy ellátogassanak a csodálatos Velencébe, ám csak kevesen veszik arra a bátorságot, hogy ennek érdekében tényleg el is utazzanak Olaszországba. Pedig mindenképpen érdemes lenne megnézni a gótikus stílusú Dózse palota épületét,

ami Velence központjában áll. Aki rászánja magát, hogy megtekintse a helyet, az egy gyönyörű, körülbelül 500-700 éves épületet vehet szemügyre, tehát érdemes megvásárolni a belépőjegyet a Dózse palota termeibe.

Azonban, ha valakinek nincs kedve belülről megtekinteni a helyet, az sem jelent gondot, mert kívülről is igazán pompás látványt nyújt. Miután megtörtént a látogatás, rögtön el lehet indulni Velence többi részének a felfedezésére, hiszen számtalan látnivalót tartogat magában ez a kis olasz ékszerdoboz.

Tanácsos felkeresni az Euro-Travel segítségével Velencét, hiszen itt a Dózse palota mellett, meg lehet még nézni a Szent Márk-székesegyházat, a Rialtót, a Harangtornyot, sőt, még a Sóhajok Hídját is. Ez pedig azt jelenti, hogy igazán kár lenne kihagyni, ezt a remeknek ígérkező kirándulást.