Karosszéria fóliázás

A személygépkocsik karosszériája az egyik leglátványosabb és legérzékenyebb eleme az autónak. A karosszéria fóliázás során ezt a fajta szépséget és érintetlenséget szeretnék megőrizni az által, hogy egy plusz védő réteget helyeznek el rajta. Sokan idegenkednek attól, hogy befóliázzák az autójukat, hiszen óhatatlanul is azok a szarvas hibák jutnak az eszébe, amelyet tapasztalatlanként egy nagyobb felület leragasztása során ejtett.

Azonban a fóliázás szakértői nem ma kezdtek nagy felületeket beborítani és ismerik a szakma minden csínját-bínját. A karosszéria fóliázás pedig az egyik specialitásuk, úgyhogy bátran rájuk bízhatja a feladatot. Ennek során az autó első felére áttetsző réteg kerül.

Nem is fog észrevevődni az, hogy be van borítva, még a lámpáknál sem. Gyors és pontos mozdulatokkal úgy meg tudják oldani a fóliázók a feladatot, hogy nem fognak látszani eldolgozatlan szélek vagy buborékok a borítás alatt. A jól elvégzett karosszéria fóliázás nem szabad, hogy látsszon, hacsak a megrendelőnek nem pontosan ez a kérése.