Profi gázspray

Ha az önvédelemről van szó, akkor sokan egyből a fegyverekre és gázpisztolyokra gondolnak, azonban ezeken kívül vannak olyanok, amelyek jóval egyszerűbbek, és elősegítik az önvédelmet, és nem okoznak életveszélyes sérüléseket.

A gázspray sokak nagy kedvence, ugyanis ezt könnyen lehet kezelni, kis helyen is elfér, és nem is annyira drága, mint például egy pisztoly. Azonban rengetegen azt hiszik, hogy csak megveszik a gázspray eszközt, bedobják azt a táskába, és máris biztonságban érezhetik magukat. Mindezt arra alapozzák páran, hogyha baj van, egyszerűen előkapják azt, és már meg is oldódott a helyzet. A szakik azonban arra hívják fel a figyelmet, hogy bizony a gázspray is egy fegyver, amit meg kell tanulni kezelni, sőt, gyakorolni kell a használatát.

Elsősorban érdemes tudni, hogy mit is vesz az ember a kezébe. A gázspray megvétele után fontos a tárgy kielemzése és a stabil fogás megtalálása. Ez azért lényeges, mert éles helyzetben a tulajdonos már egyből tudni fogja, hol kell megfogni, hogy rendesen tudja azt használni.