Hólyaggyulladás
Hólyaggyulladás

Sokakban merül fel az a kérdés, hogy vajon mi az oka a rendszeresen visszatérő felfázásnak? Nos, erre nem egyszerű válaszolni, hiszen rengetegféle gond állhat a háttérben. Talán a leggyakoribb a baktérium okozta hólyaggyulladás, hiszen a vizeletben lévő káros anyagok sokszor irritációt eredményezhetnek.

Persze az is előfordulhat, hogy egyes kémiai vegyületek idézik elő a gondot. Sugárkezelés is állhat a háttérben, tehát érdemes odafigyelni a hólyaggyulladás megelőzésére.

A Cystistat gondoskodni fog arról, hogy a szerv falán lévő sérült GAG-réteg regenerálódjon. Ennek köszönhetően, jelentősen csökkenhet a megbetegedés valószínűsége. A páciensek végre maguk mögött hagyhatják a problémáikat, és újra teljes életet élhetnek.

Szerencsére, nem kell többé a zavaró hólyaggyulladás miatt olyan sokszor elmenni WC-re. Megszűnhet az irritáció és a fájdalom is a Cystistat használatának köszönhetően, tehát érdemes vele tenni egy próbát. Egy képzett szakember segítségére is szükség lesz a katéteres kezelés érdekében.