Impregnáló spray
Impregnáló spray

Sokan vannak, akiknek a munkaköri tevékenységeik közé tartozik, hogy rendszeresen kell járják a természetet. A hal- és vadőr, az erdész és a favágó gyakran az egész napját kint tölti a szabadban, ami nyáron lehet, hogy hálás munka, de télen és ősszel már kevésbé. Bármikor jöhet egy zápor, ami könnyen eláztathat minket, ezért megéri olyan felsőt viselni, amelyik kellő módon ellenáll. Van rá mód, hogy ráerősítsünk impregnáló spray alkalmazásával erre a tulajdonságra.

A készítmény igazán remek taszítóhatást vált ki, így a nem kívánt foltok vagy éppen a nedvesség könnyedén távol tartható. Érdemes megemlíteni, hogy az impregnáló spray az anyag légáteresztését egyáltalán nem befolyásolja. Csupán pár fújás, és már használhatjuk is felsőt. Nemcsak munkaruhákat, hanem öltönyökön és egyéb szöveteken is alkalmazható.

Esernyők esetében is gyakran felhasználásra kerülhet. Tudjunk meg még többet az impregnáló spray alkalmazási területéről és módjáról, amennyiben pedig elnyeri tetszésünket, akkor rendeljük meg akár az internetről! Nem fogunk csalódni a hatékonyságában.