Dubai utazás
Dubai utazás

Dubai nyugodtan nevezhető a toronyházak és az elképesztő mérnöki megoldások városának, hiszen amit az elmúlt években ott véghezvittek, az emberfeletti teljesítmény. A gazdag arab városban, évről-évre döntik meg a rekordokat a világ legmagasabb és legkülönlegesebb építményei.

Egy Dubai utazás során csak ámulunk azon a sok felhőkarcolón és egyéb látványosságon, amit a mérnökök létrehoztak az elmúlt évtizedben. Több olyan hatalmas felhőkarcoló is található a városban, aminek a magassága meghaladja az 500 métert.

A mesterségesen megépített pálmafa alakú szigetcsoport, a sivatag közepén üdén zöldellő golfpályák és egyéb hasonló látványosságok is sok látogatót csalogatnak a környékre. Így nem meglepő, hogy a Dubai utazás egyre népszerűbb az európai turisták körében is.

A városban még az is vonzó lehet, hogy itt egy új kultúrával ismerkedhetnek meg a nyugati turisták. Programlehetőség bőven akad a környéken. Ha meguntuk az építészeti remekművek megcsodálást, akkor napozhatunk a csodás tengerparti strandokon vagy élvezhetjük a luxusszállodák kényelmét.