Beltéri üveges ajtó

Egy üzlet akkor működik jól és generál hasznot, hogyha készséggel kiszolgálja a vevők igényeit. Sokan fordulnak hozzánk azzal a kéréssel, hogy megoldható-e az egyedi méretű beltéri üveges ajtó készítése. Természetesen megoldható ez is, sok más mellett. Rugalmasan igazodunk klienseink kéréseihez. Erről tanúskodik a bőséges kínálat is, amit láthat, hogyha ellátogat üzleteink egyikébe vagy felkeresi weboldalunkat.

A vákuumfóliás üveges beltéri ajtó is termékcsaládunk részét képezi, ami utólag szerelhető MDF tokkal kerül gyártásra. Ezen modell népszerűségét valószínűleg annak köszönheti, hogy egyedi méretben kerül gyártásra, amely méreteket természetesen Ön választja ki.

Továbbá, nagyjából 100 marásminta közül válogathat, így remélhetőleg megtalálja közöttük az otthonához igazán illőt. Az sem gond, hogyha nem a vákuumfóliázott beltéri üveges ajtó nyeri el a tetszését, mert a gazdaságosabb CPL ajtóba is kiválóan megoldható az edzett üveg beépítése is, ami igazán egyedivé és dekoratívvá varázsolja azt.