Baba body

Ez a fantasztikus darab éjjel-nappal viselhető, hiszen rendkívül kényelmes. A baba body teljes mértékben komfortérzetet biztosít.

Egyszerűen beszerezhető akár több formában is. A kicsi nemének megfelelően különféle színekben gyártják. A pici hajlamos naponta többször összekenni magát különféle ételekkel, így azt sűrűn kell cserélnie. Érdemes a webáruházak kínálatából vásárolni, így ha többet rendel, akkor előfordulhat, hogy akciókkal is találkozhat. Általában pamut anyagból készül. A gyártók igyekeznek természetes anyagokat felhasználni, hogy azok ne okozzanak semmilyen allergiás reakciót. A baba body segítségével a pelenkázás könnyű feladattá fog válni.

Hiszen az alsó részén patentek találhatók, amelyet könnyen szétnyithat, ha ki kell cserélni a pelust. A kínálatban megtalálhatja az egyszerűbb, egyszínű termékeket vagy a különféle mintákkal, mesefigurákkal díszített darabokat is. A baba body méretezése centiméterben van feltüntetve, így ha tudja, hogy gyermeke milyen magas, akkor biztosan el fogja találni a megfelelőt.