Folyékony szappan adagoló

A fürdőszobai berendezést illetően a határ a csillagos ég, és ezt nemcsak az eszközökre értendő, hanem a kellékenként is megfigyelhető a hihetetlen változatosság.

Ez igaz a folyékony szappan adagoló tartozékra is, ami egyre elterjedtebb azok körében, akik a maximális higiéniára törekszenek és úgy gondolják, ezt a megszokott szappanok nem tudják ezt megadni. A hazai áruházakban, boltokban és webshopokban vannak szimpla, falra szerelhető folyékony szappan adagoló változatok, megtalálhatóak a műanyagból készült modellek is, és persze nem szabad megfeledkezni a tükör mögé, illetve a fürdőszobai szekrénybe beépíthető fajtákról sem.

Ezeknél csakis a kivezető cső látható. Egy ilyen profi, úgynevezett infrás folyékony szappan adagoló legfőbb pozitívuma abban rejlik, hogy ez épp azért mert rejtett, nincs kitéve a rongálásnak. A folyékony szappan mellett folyékony fertőtlenítőszer, sampon vagy más tisztálkodó szer is elhelyezhető a tartályokba. Nyilván ez függ a folyékony szappan adagoló típusától is.