Extra szűz olívaolaj
Extra szűz olívaolaj

Sokan teszik fel azt a kérdést, hogy önmagában az olívaolajt meg lehet enni, mondjuk valamilyen ételbe belekeverve vagy pedig feltétlenül meg kell főzni az étellel együtt. A válasz szerencsére az, hogy az extra szűz olívaolaj már rögtön fogyasztható, ezért a vásárlóknak nincs semmilyen különleges teendőjük vele.

Ez arra vezethető vissza, hogy az extra szűz változat számít a lehető legtisztábbnak az egyes típusok között, ezért a webaruhaz.vegafuszeray.hu kínálatából csak ilyen termékeket tud rendelni bárki. Az olajbogyóból kinyert extra szűz olívaolajt többek között Szicíliából ered, a vevők pedig ezt vásárolhatják meg a fent említett webáruházban két-, három-, illetve ötliteres egységekben.

Mivel a termék gyorsan fogy, ezért érdemes lehet nagyobb mennyiséget rendelniük azoknak, akik már hozzá vannak szokva az extra szűz olívaolaj ízéhez, hiszen így nem kell folyamatosan rendelniük. Amikor valaki azonban még csak először próbálja ki az extra szűz olívaolaj ízét, az lehet, hogy jobban teszi, ha inkább egy kisebb kiszerelést választ. Fontos az is, hogy a szervezet számára elő legyen készítve a váltás, tehát senki ne az egyik pillanatról a másikra cserélje le azt a növényi vagy állati zsiradékot, amit eddig a főzéshez használt!