Kényelmes reptéri rendszerek

Jön a nyár, indul a nyaralás. Már csak azt kell megoldani, hogy kijusson a reptérre. Az Airport parkoló tökéletes biztonságban fog vigyázni az autójára, ameddig Ön odavan és élvezi a napsugarakat valamelyik tengerparton.

Egyszerűen csak helyezze el a Ferihegy parkolóban, amely Vecsésen található. Onnan pedig légkondicionált kisbusszal fog vezetni az út vissza a terminálokig. Ennek a szolgáltatásnak több előnye is van.

Egyszerűen és kényelmesen kijuthat a reptérre, miután felszállt a gépre, nem kell aggódnia, hogy mi lesz az autójával, mivel bekamerázott az egész Airport parkoló. Amikor hazajött, akkor ugyanolyan kényelmesen hagyhatja el a repteret, mint ahogy megérkezett, vagyis a saját autójával. Itt nincs órarend, elvégre gépek bármikor indulhatnak és érkezhetnek, ezért 24 órán át nyitva van.

Helyet tudunk biztosítani, akár 300 autónak is, ezért az Ön autójának is helyet kínál az Airport parkoló. Természetesen a szolgáltatás teljes körű, így utánfutó, motorkerékpár és tehergépjármű is elhelyezhető az Airport parkoló bármely helyén.