Galamb riasztó
Galamb riasztó

A mezőgazdasági munka fáradságos, de nagyon szép, szemet gyönyörködtető a szépen gondozott kert látványa, azonban néha a különböző madarak, mint például a galambok is, kárt okozhatnak a gazdáknak, illetve a munkájuk is kárba veszhet miattuk.

Egy hatékony galamb riasztó berendezés ilyen esetekben nagyon jó szolgálatot tehet a kertekben, a szántóföldeken, a gyümölcsösökben, kertészetekben, de a takarmányüzemeknél és az állattartó telepeken is. A legtöbb madárkár a vetés után keletkezik, ugyanis ezek kiszedik az elvetett magokat a földből, illetve csipegetik a gyenge hajtásokat.

A gyümölcsfákon pedig a virágrügyeket pusztítják el. Ezek kártételek ellen, többféleképpen is lehet védekezni: mechanikai elhárítás által, a madarak hálókkal történő távoltartásával, illetve a hatékony galamb riasztó segítségével. Webáruházunk többféle riasztót is forgalmaz, így minden gazda megtalálhatja itt a számára leginkább megfelelő berendezést ahhoz, hogy ne legyen többé gondja a madarakkal. Várjuk Önt is ebben az áruházban!