BFGoodrich téli gumi
BFGoodrich téli gumi

Aki már vezetett télen gépkocsit, az biztosan tudja, hogy ilyenkor meg kell változtatni a vezetési stílust, mivel az út csúszósabb és az autó sem ugyanúgy viselkedik, ahogy az megszokott. Egy fontos felszerelés a téli vezetéshez, a megfelelő gumi, ami lehet például az amerikai BFGoodrich téli gumi, esetleg európai vagy ázsiai gyártó.

A BFGoodrich téli gumi minőségi amerikai gyártmány, ami már nagyon régóta megtalálható a piacon. A megfelelő téli gumi használata olyan, mint a meleg ruhák hordása, ha nincs megfelelő öltözet, nagyobb a veszély a megfázásra, illetve a sérülésekre. Nem elég, hogy felkerül a téli abroncs, mivel ennek időben a helyére kell kerülnie.

Ez azt jelenti, hogy az első hó lehullása előtt, az abroncs már a helyén kell legyen. Ez törvény és a be nem tartása büntetendő. Ha a tavalyi évről megmaradt egy szett téli gumi, akkor az valószínűleg idén is jó lesz még. Mivel BFGoodrich téli gumi már nagyon sok helyen vásárolható, ezért ha a régi szett elkopott vagy megrongálódott, akkor azt könnyedén ki lehet cserélni.