Xiaomi Redmi Note
Xiaomi Redmi Note

Kínában nagy számban áll rendelkezésre az olcsó munkaerő, ezért az ott előállított termékek is általában jóval olcsóbbak, mint a nyugati versenytársak által gyártott árucikkek. Így van ez a Xiaomi Redmi Note okostelefon esetében is, amelynél cseppet sem állítható, hogy a kedvezményes ár mellé alacsony minőség párosul, hiszen egy csúcstechnológiás készülékről van szó, ami egy az egyben képes minden téren felvenni a versenyt.

A Puremobile internetes áruházban nagy mennyiségben forgalmaznak mobiltelefonokat, valamint egyéb intelligens készülékeket, amelyeknek mindegyike Kínából származik. A Xiaomi Redmi Note is az áruválaszték részét képezi, amelyből egy használt darab is van jelenleg a raktáron tekintélyes leárazással.

A telefon legfőbb jellemzői, hogy dual SIM-es és magyar nyelvű menüvel ellátott, valamint annak ellenére, hogy másodkézből való, három hónap garancia is vonatkozik rá. A Xiaomi Redmi Note rendeléséhez csupán néhány személyes adat megadására és pár további egérkattintásra van szükség.