Vércsoport gyorsteszt

Új dolgokat elsajátítani egy bizonyos kor után már nem annyira könnyű, pedig a világ elvárja, hogy állandóan tökéletesítsük, fejlesszük a tudásunkat. A vizuális memória fejlesztése viszont lehetőséget ad arra, hogy megcáfoljuk azt a tévhitet, hogy bizonyos kor, ami általában a 35-40 évet jelenti, már sokkal nehezebben fogadunk be új információkat, valamint nehezebben tanulunk meg idegen nyelveket. Mindössze egy kis stimulációt igényel az agyunk hozzá.

Nos, nem kell semmi veszélyesre gondolni, az Egészségkapu Gyógycentrumban elérhető memória fejlesztés teljesen kockázatmentes, ugyanakkor az elért eredmények meghökkentően pozitívak. A vizuális memória fejlesztése során, egy speciális szemüveget használnak, ami különböző villanásokkal stimulálja a jobb és bal agyféltekét. Mivel a szem meglehetősen pontosan érzékeli és továbbítja ezeket a villanásokat, az agy átveszi ezt ez vibrációt. A tökéletes eredmény a hangingerekkel együtt érhető el, ami egy fejhallgató bevonását követeli meg.

A vizuális memória fejlesztése során, az illető energikusabbá válik, koncentráló képessége sokkal jobb lesz. A vércsoportunk is sokat elárul rólunk, ezért meghatározó lehet egy vércsoport diéta során. A vércsoport gyorsteszt kiváló áron elvégeztethető az Egészségkapu Gyógycentrumban. Az emberek zöme úgymond nem kíváncsi a vércsoportjára mindaddig, amíg erre az információra sürgősen szüksége lesz. Azonban vannak olyan esetek, amikor mindenképpen tudni kell, például egy sürgős műtét előtt. Sajnos az élet hozhat olyan szerencsétlen eseményeket is, amire az ember sem testileg, sem lelkileg nem tud megfelelően felkészülni.

Ilyen eset lehet a baleseti elsősegély, a vérátömlesztés vagy a szervátültetés. Ilyenkor a vércsoport ismerete kötelező. Ennél sokkal örömtelibb eseménynél is nélkülözhetetlen a vércsoport gyorsteszt, mégpedig a terhességnél. Ez fokozottan szükséges akkor, ha az anya RH-vércsoportba tartozik. Ez súlyos problémákat okozhat a magzatra nézve, azonban ha a szülész birtokában van ennek az információnak, a megfelelő intézkedésekkel felléphet az esetleges komplikációk ellen.